Britax/römer

KIDFIX II XP SICT -turvavyöistuin,Cosmos Black/musta

SKU
HH852416
299,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Britax/römer KIDFIX II XP SICT -turvavyöistuimessa on nokkakolareissa suojaava XP-PAD-teknologia. Poistaa iskuvoiman energiaa 30 %. Cosmos Black. Tutustu!
Britax/römer KIDFIX II XP SICT on korkeaselkäinen turvavyöistuin, jonka XP-PAD-teknologia tarjoaa ainutlaatuista suojaa nokkakolareissa isommille lapsille. XP-PAD-teknologia vähentää etutörmäyksen voimaa ja poistaa mahdollisen etutörmäyksen tapahtuessa 30 % törmäyksen iskuvoimasta lapsesi kaula-alueelta.

Istuimen optimaalinen lantiovyö pitää lapsen tiivisti istuinta vasten iskun tapahtuessa. Istuimen Secure Guard -lantiovyönohjain varmistaa, että lantiovyö pysyy optimaalisella paikalla lonkkaluun kohdalla. Secure Guard antaa lisäturvallisuutta myös isommille lapsille aina 36 kiloon asti. Erinomaisen turvallisuuden tarjoavassa istuimessa on ensiluokkainen törmäyssuoja, jota tarjoavat korkeat ja pehmustetut sivutuet sekä säädettävä SICT-sivutörmäyssuoja, joka on irrotettavissa käytettäväksi vain auton oven puoleisella sivulla.

Lisäturvallisuutta istuimeen antaa myös lapselle turvallinen ja mukavan pehmeä ISOFIT-järjestelmä, joka mahdollistaa yksinkertaisen suoran kiinnityksen auton ISOFIX-kiinnityspisteisiin.

Istuimessa on intuitiiviset turvavyön ohjaimet, joiden ansiosta auton kolmipisteturvavyö asettuu oikein lapsen olan ja lonkan kohdalta maksimoiden lapsesi turvallisuuden matkan aikana. Istuimen V-kirjaimen muotoinen selkänoja varmistaa täydellisen sopivuuden myös lapsen kasvaessa. Selkänojassa on korkeussäädettävä päätuki. Ergonomisesti suunniteltu niskatuki tarjoaa miellyttävän lepoasennon. Pehmustettu päällinen on helppo irrottaa pesua varten.

BRITAX KIDFIX II XP SICT -TURVAVYÖISTUIN:
• Ryhmä 2/3, painosuositus 15–36 kg
• ECE 44 rev 4 -hyväksytty
• Kiinnitys autoon ISOFIT+ asennusjärjestelmällä auton ISOFIX-kiinnikkeisiin auton kolmipisteturvavyöllä kasvot menosuuntaan
• Mitat (k x l x s): 66–86 x 54 x 42 cm
• Paino: 7,4 kg
• 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KIDFIX II XP SICT -turvavyöistuin,Cosmos Black/musta
Takaisin ylös