Britax/römer

KIDFIX II XP SICT -turvavyöistuin,Cosmos Black/musta

SKU
HH852416
299,00 €
Tilaa 18.12. mennessä ja saat paketin jouluksi
Pääkaupunkiseudun paketit 20.12. mennessä

Katso tarkemmat tiedot täältä. (koskee vain varastotuotteita)

Loppu verkkokaupan varastosta
Britax/römer KIDFIX II XP SICT -turvavyöistuimessa on nokkakolareissa suojaava XP-PAD-teknologia. Poistaa iskuvoiman energiaa 30 %. Cosmos Black. Tutustu!
Britax/römer KIDFIX II XP SICT on korkeaselkäinen turvavyöistuin, jonka XP-PAD-teknologia tarjoaa ainutlaatuista suojaa nokkakolareissa isommille lapsille. XP-PAD-teknologia vähentää etutörmäyksen voimaa ja poistaa mahdollisen etutörmäyksen tapahtuessa 30 % törmäyksen iskuvoimasta lapsesi kaula-alueelta.

Istuimen optimaalinen lantiovyö pitää lapsen tiivisti istuinta vasten iskun tapahtuessa. Istuimen Secure Guard -lantiovyönohjain varmistaa, että lantiovyö pysyy optimaalisella paikalla lonkkaluun kohdalla. Secure Guard antaa lisäturvallisuutta myös isommille lapsille aina 36 kiloon asti. Erinomaisen turvallisuuden tarjoavassa istuimessa on ensiluokkainen törmäyssuoja, jota tarjoavat korkeat ja pehmustetut sivutuet sekä säädettävä SICT-sivutörmäyssuoja, joka on irrotettavissa käytettäväksi vain auton oven puoleisella sivulla.

Lisäturvallisuutta istuimeen antaa myös lapselle turvallinen ja mukavan pehmeä ISOFIT-järjestelmä, joka mahdollistaa yksinkertaisen suoran kiinnityksen auton ISOFIX-kiinnityspisteisiin.

Istuimessa on intuitiiviset turvavyön ohjaimet, joiden ansiosta auton kolmipisteturvavyö asettuu oikein lapsen olan ja lonkan kohdalta maksimoiden lapsesi turvallisuuden matkan aikana. Istuimen V-kirjaimen muotoinen selkänoja varmistaa täydellisen sopivuuden myös lapsen kasvaessa. Selkänojassa on korkeussäädettävä päätuki. Ergonomisesti suunniteltu niskatuki tarjoaa miellyttävän lepoasennon. Pehmustettu päällinen on helppo irrottaa pesua varten.

BRITAX KIDFIX II XP SICT -TURVAVYÖISTUIN:
• Ryhmä 2/3, painosuositus 15–36 kg
• ECE 44 rev 4 -hyväksytty
• Kiinnitys autoon ISOFIT+ asennusjärjestelmällä auton ISOFIX-kiinnikkeisiin auton kolmipisteturvavyöllä kasvot menosuuntaan
• Mitat (k x l x s): 66–86 x 54 x 42 cm
• Paino: 7,4 kg
• 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KIDFIX II XP SICT -turvavyöistuin,Cosmos Black/musta
Takaisin ylös