Britax/römer

KIDFIX SL SICT -turvavyöistuin, Steel Grey/harmaa

SKU
HH852455
219,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Britax/römer KIDFIX SL SICT -turvavyöistuin 15–36 kg lapselle. Korkea selkänoja, SICT-törmäyssuoja + ISOFIT Soft Latch -asennus. Väri: Steel Grey. Tutustu!
Britax/römer KIDFIX SL SICT -turvavyöistuin on korkealla selkänojalla varustettu turvavyöistuin, joka takaa innovatiivista sivutörmäyssuojaa 15–36 kiloiselle lapselle viemättä tilaa auton muilta matkustajilta. Istuimessa on yksinkertainen ISOFIT Soft Latch -asennusjärjestelmä, jolla istuin on helppo asentaa autoon yhdessä auton kolmipisteturvavyön kanssa. Turvavyönohjain auttaa asettamaan kolmipisteturvavyön oikein lapsen olan ja lonkan yli.

Ensiluokkaista sivutörmäyssuojaa tarjoavassa istuimessa on pehmeästi topatut sivutuet. Lisäsuojaa antaa myös säädettävä, törmäystä vaimentava SICT-sivutörmäyssuoja, joka on irrotettavissa käytettäväksi vain auton oven puoleisella sivulla.

V-muotoinen selkänoja mukautuu kaikkiin autoihin ja varmistaa täydellisen istuvuuden koko lapsen kasvun ajan. Korkeussäädettävällä pääntuella varustettu selkänoja on helppo säätää sopivaksi lapsen kasvaessa. Pääntukea ja valjaita saa säädettyä korkeussuunnassa. Pehmustettu päällinen on helppo irrottaa pesua varten.

BRITAX/RÖMER KIDFIX SL SICT -TURVAVYÖISTUIN:
• Ryhmä 2/3, painosuositus 15–36 kg
• ECE 44 rev 4 -hyväksytty
• Asennus kasvot menosuuntaan autoon ISOFIT Soft Latch -asennusjärjestelmällä ja auton kolmipisteturvavyöllä
• Mitat (k x l x s): 68–86 x 51 x 45 cm
• Paino 6,7 kg
• 2 vuoden takuu
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KIDFIX SL SICT -turvavyöistuin, Steel Grey/harmaa
Takaisin ylös