Tempur

Kiilatyyny

SKU
HH580137
137,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Erinomainen valinta istuma- ja päätetyötä tekevälle on Tempur-kiilatyyny, jonka muotoilu helpottaa selkään istumisen aikana kohdistuvaa haitallista painetta. Useimpiin selkänojallisiin istuimiin niin työpaikalle kuin kotiinkin soveltuva tyyny suoristaa selän luonnollisella tavalla kallistamalla lantiota eteen. Tyynyn yläosa on lämpöreagoivaa TEMPUR Materiaalia, joka tekee istumisesta levollista. Tyynyn alaosassa on erikoistukivaahto, joka viimeistelee istuma-asennon ergonomisesti oikeaksi. Tyyny soveltuu erityisesti istumatyötä tekeville sekä selkä- ja niskaongelmista kärsiville, sillä tyynyn avulla saavutettava ergonominen ja luonnollinen istuma-asento rentouttaa hartiat ja selän ja vähentää selän kuormitusta. Myös alaselän verenkierto on parempi ja ryhdikäs asento mahdollistaa vapaamman hengityksen.

Mitat: 40 x 40 x 9/1 cm.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kiilatyyny
Takaisin ylös