Katso iso kuva
SSDNow V300 -SSD-kiintolevy 120 Gt

Kingston
SSDNow V300 -SSD-kiintolevy 120 Gt

49,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

SSD-kiintolevy on ehdottomasti paras tapa nopeuttaa tietokoneen toimintaa. Se on yli 10 x nopeampi kuin tavallisen kannettavan tietokoneen kiintolevy. SSD-kovalevy on täysin äänetön, sietää kolahduksia, lämpenee maltillisesti ja kuluttaa todella vähän virtaa.

Tämän levyn voi asentaa SATA-liitännällä varustettuihin koneisiin, joita ovat kannettavat tietokoneet sekä suurin osa noin 5 vuotta vanhoista pöytäkoneista. Levyn nopeus riippuu linjan tyypistä, mutta on aina merkittävästi parempi kuin alkuperäisen, mekaanisella tekniikalla toimivan levyn.

• Liitäntä: SATA Rev. 3.0 (6 Gb/s). Yhteensopiva myös SATA Rev 2.0 (3Gb/s) -liitäntöjen kanssa
• Suurin luku- ja kirjoitusnopeus 6 Gb/s -linjassa
- 450 MB/s luku- ja kirjoitus (compressible)
- 180 MB/s luku ja 133 MB/s kirjoitus (incompressible)
• SSD-ohjain: LSI SandForce
• Virrankulutus lepotilassa 0,6 W, käytössä 1,4 W luku /2 W kirjoitus
• Käyttökesto (MTBF): 1 miljoona tuntia
• Yhteensopivuuksista: ei voi liittää vanhoihin IDE-linjalla varustettuihin pöytäkoneisiin. IDE-liitännän tunnistaa erillisestä, harmaanvalkoisesta virtaliittimestä. Ei myöskään yhteensopiva Rev. 1.0 -tason kanssa (siirtonopeus on 1.5 Gb/s)
• Mitat: 100 x 69,8 x 7 mm
• Paino 86 g
• 3 vuoden takuu.

Itse levyn vaihtaminen onnistuu lähes keneltä tahansa, joka omistaa pienen ristipääruuvimeisselin. Kannettavassa on luukku, jonka alla levy on. Pöytäkoneessa kiintolevy löytyy pellit avaamalla. Tämän 2,5":n levyn mukana ei tule adapteria pöytäkoneen 3,5":n paikkaan, mutta tee-se-itse-henkilölle tämä ei ole este.

Paras tapa siirtyä SSD-aikakaudelle on aloittaa kaikki alusta kytkemällä levy ja asentamalla käyttöjärjestelmä puhtaana uudelle levylle esim. alkuperäiseltä DVD-levyltä. Nykyisen levyn kloonaaminen uudelle Kingston-SSD-kovalevylle ei ole kummoinenkaan homma; työn tekee paikallinen tietokonepaja. Mikäli pöytäkoneesta löytyy ylimääräisiä Sata-liitäntöjä, voi kloonauksen tehdä "koneessa" käyttämällä esim. ilmaista Macrium Reflect -ohjelmaa (http://macrium.com). Kloonaamisen edellytys on, että vanhalla levyllä on enintään niin paljon dataa kuin uudella on tilaa, ei enemmän.Kerro kaverille