KitchenAid

175 ERI yleiskone Artisan vadelma

SKU
HH1005989
598,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kitchen Aid 175 ERI yleiskone Artisan vadelma
Tunnistettava, ajaton ja elegantti, pehmeä ja pyöristetty nostopäämalli. Helppo puhdistaa ja käyttää. Useita ruoanlaittovälineitä. Vie yleiskoneen uudelle tasolle – 3 L ruostumaton teräskulho. Voit keskittyä ruoanvalmistukseen ja leivontaan puhdistamisen sijaan. Joustavareunainen sekoitin. Entistä useampien taikinoiden sekoittamiseen: vetää seoksen paremmin kohti terää, jolloin kaapiminen on tarpeetonta. Yksiosainen kaksikäyttöinen läpinäkyvä syöttönokka. Mahdollistaa näkymän kulhoon. Ainesten lisääminen on helppoa ilman roiskeita. <br><br> 4,8 L ruostumaton teräskulho - Voi käsitellä jopa 1 kg:n jauhoja ja 12 keskikokoista munanvalkuaista. Täysmetallinen rakenne, viiden vuoden takuu. Tukeva, vakaa ja kestävä. Alkuperäinen kiertävä sekoitusliike. Nopea ja perusteellinen sekoitus. Saatavilla useissa tyylikkäissä ja kauniissa väreissä Jokaiseen persoonallisuuteen ja keittiöön sopivat värit. Yksi monikäyttöinen lisälaitteen kiinnityspää. Erinomainen suorituskyky, suoraveto. Tuoreiden ruoka-aineiden pienten tai suurten määrien tai erien nopeaan ja helppoon valmistukseen. Ei tehohäviöitä moottorin ja lisävarusteiden tai -laitteiden välillä. <br><br> Mukana 4,8 L ja 3 L kulho, sekoitin, kuusilankainen vispilä, taikinakoukku, syöttönokka ja joustavareunainen sekoitin. Mitat (K x L x S) 36 x 24 x 37 cm. Paino 10,98 kg <br><br> Kulhon tilavuus 4,8 L <br> Teho 300 W Moottori: Vaihtovirtainen ja alennusvaihteeton. <br> Suurin suositeltu jauhomäärä: <br> Vehnäjauhot 1 kg <br> Grahamjauhot 800 g<br> Piirakan kuori: grammaa jauhoja 500 g<br> Munanvalkuaiset 12 kananmunaa<br> (keskikoko) <br> Kermavaahto 1 L<br> Kakku 2,7 kg<br> Leipätaikina (paksu hiivataikina = 55 % imeytymissuhde) 2 kg<br> Perunamuusi 3,2 kg<br> Keksit (tavallinen 5,1 cm – keksi) 108 kappaletta<br><br>
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:175 ERI yleiskone Artisan vadelma
Takaisin ylös