KitchenAid

2204 EAC leivänpaahdin kerma

SKU
HH1005971
299,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kitchen Aid 2204 EAC leivänpaahdin kerma
Automaattianturi ja lämpimänäpitotoiminto. Automaattisesti laskee ja nostaa paahtoleivän ja pitää sen lämpöisenä. Seitsenportainen asetus ja ajastusmerkkivalo. Valitse ja seuraa ruskistumista. Voileipätoiminto voileipätelineellä*. Valmista herkullisia, valumattomia, lämpimiä kerrosleipiä (*Mukana yksi voileipäteline vakiolisävarusteena). Sulatustoiminto. Sulattaa ja paahtaa pakastetun leivän varoen. Bagel-toiminto. Täydellinen bageleille ja sämpylöille: paahtaa sisäpuolen, lämmittää ulkopuolen. Valumetallirakenne erikoisleveillä paahtoaukoilla. Kestävä, vakaa, paahtaa kaiken tyyppisiä leipiä. Mitat (K x L x S) 22,5 x 18 x 33 cm. Paino 5 kg
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:2204 EAC leivänpaahdin kerma
Takaisin ylös