KitchenAid

802 EOB kahvinkeitin musta

SKU
HH1005980
249,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kitchen Aid 802 EOB kahvinkeitin musta
Automatisoitu ja ohjelmoitava pour over -valmistustekniikka. Lämmittää veden täsmällisesti ja lisää sitä sykäyksittäin. Kahvi hautuu näin samaan tapaan kuin käsin vettä kaadettaessa, ja kahvinporot ehtivät kehittää täyteläisen aromin. Hauduttaa täyteläisen makuista kahvia tarkkaan kellonaikaan päivin ja öin. Päällä sijaitseva vesisäiliö optimoi haudutuslämpötilan. Laskee 93 celsiusasteen lämpöistä vettä suoraan suodatussuppiloon, mikä minimoi lämpöhukan ja tuo maun hienosti esiin. Visuaalinen edistymispalkki. Näyttää suodatuksen jokaisen vaiheen veden lämmityksestä sen kaatamiseen kahvin päälle ja lopulta haudutukseen. Keskitumman ja tumman paahdon valinta yhdellä kosketuksella. Eri paahdot tarjoavat monipuolisia ja hienoja makuelämyksiä. 1,18 litran tilavuus ja kuppimäärän valinta. Voit valita 2–8 kuppia aitoa pour over -tyylistä kahvia. Lämpölevy (enintään 59 °C). Esilämmitä kannu ja pidä valmis kahvi lämpimänä 30 minuutin ajan ilman että se ylikuumenee. Mitat (K x L x S) 38,35 x 22,1 x 28,7 cm. Paino 3,17 kg
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:802 EOB kahvinkeitin musta
Takaisin ylös