KitchenAid

BEER4 tehosekoitin Artisan punainen

SKU
HH1005986
199,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kitchen Aid BEER4 tehosekoitin Artisan punainen
KitchenAid tehosekoittimessa on tehokas ja hiljainen 550 w moottori. Sekoita nopeasti ja vaivattomasti erilaisia keittoja, kastikkeita, cocktaileja ja smoothie-juomia, valmista vauvanruokaa tai murskaa jäätä. Valitse kullekin ruoka-aineille sopivat asetukset. Tehosekoittimessa on 5 nopeutta sekä pulse-toiminto. Tehokkaan moottorinsa ansiosta tehosekoitin sopii sekä hyvin keittojen valmistamiseen että jääpalojen murskaamiseen. Moottorin sisältävä pohja on valmistettu teräksestä ja sekoituskannu on paksua lasia. Tehosekoitin on siis erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Mitat (K x L x S) 37,5 x 21,60 x 23,20 cm. Paino 5,20 kg
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BEER4 tehosekoitin Artisan punainen
Takaisin ylös