KitchenAid

Classic-yleiskone 45SSEWH, valkoinen

SKU
HH1006364
599,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

KitchenAid Classic -yleiskonetta on helppo käyttää. Suoravetomoottori. Täysmetallirakenne. Mukana lankavispilä, taikinakoukku, litteä sekoitin, metallikulho. Tilaa!
KitchenAid-yleiskone on kokin käden jatke. Se tarjoaa parhaan mahdollisen hallinnan, jolla lopputulos on kuin käsin tehty. Pyöreää yleiskonetta on helppo käyttää. Laitteessa on hiljainen suoravetomoottori. Koneen täysmetallinen rakenne on tukeva, vakaa ja vankka. Yleiskonetta on helppo monipuolistaa lisävarusteilla. Lisätarvikkeille kiinnityspää. Mukana on lankavispilä munanvalkuaisten, kerman tai dippien vatkaamiseen; taikinakoukku hiivataikinoiden sekoittamiseen ja vaivaamiseen; litteä sekoitin kakkuseoksiin, keveisiin taikinoihin ja perunamuusiin; suuri metallikulho (4,28 l) pienten ja suurten ruokaerien valmistukseen. Kulhossa on ergonominen kahva, josta saa kunnon otteen. Laite on helppo puhdistaa. • Teho: 250 W • Mitat (k x s x l): 353 x 221 x 358 mm • Paino: 11,45 kg.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Classic-yleiskone 45SSEWH, valkoinen
Takaisin ylös