KitchenAid

yleiskone 3311 EBM mini matta musta

SKU
HH1006895
599,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kitchen Aid 3311 EBM yleiskone mini matta musta
Yleiskoneiden uusi sukupolvi, joka on 25 % kevyempi ja 20 % pienempi kuin muut klassiset nostopäämalliset KitchenAid-yleiskoneet. Täydellisesti pieneen keittiöön sopiva yleiskone takaa erinomaiset tulokset. Sama elegantti ja ajaton, pehmeä ja pyöristetty nostopäämalli. Helppo puhdistaa ja käyttää. Saatavana useissa kauniissa väreissä. Jokaiseen persoonallisuuteen ja keittiöön sopivat värit. Yksi monikäyttöinen lisälaitteen kiinnityspää. Vie yleiskoneen uudelle tasolle. Kaikki klassisen yleiskoneen lisälaitteet ovat yhteensopivia. Monipuolinen ja helppokäyttöinen. Erinomainen suorituskyky: Yhtä tehokas kuin muut klassiset nostopäämalliset KitchenAid-yleiskoneet. Selviää samoista resepteistä ja paljon muustakin pienemmissä määrissä/erissä. 3,3 L ruostumaton teräskulho. Voi käsitellä jopa 680 g:n jauhoja ja 8 keskikokoista munanvalkuaista. Täysmetallinen rakenne, laadukas viimeistely, viiden vuoden takuu. Luja, kestävä, luotettava ja pitkäikäinen. Mitat (K x L x S) 31,2 x 19,8 x 31,2 cm. Paino 6,5 kg
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:yleiskone 3311 EBM mini matta musta
Takaisin ylös