Nurme

Kookossaippuat, 2 x 100 g

SKU
HH859238
14,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Käsintehdyt Nurme-kookossaippuat (2 x 100 g) poistavat lian tehokkaasti & hellävaraisesti. Vaahtoava, ei sisällä hajusteita. Lue lisää & tutustu!
Nurme-kookossaippuat valmistetaan käsin luonnon parhaista raaka-aineista. Voimakkaasti vaahtoava kookossaippua poistaa iholta hellävaraisesti ja tehokkaasti kaiken lian ja antaa samalla iholle suojaa. Pareittain myytävät saippuapalat eivät sisällä lisättyjä hajusteita. 2 x 100 g. <br><br> Virolaiset Nurme-luonnonkosmetiikkatuotteet ovat valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista raaka-aineista.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kookossaippuat, 2 x 100 g
Takaisin ylös