Cult Design

Polydrop Latus Amppeli valkoinen

SKU
HH1020004
34,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Cult Design Polydrop Latus amppeli valkoinen
Polydrop-amppelin inspiraatio tulee riippuvista vesipisaroista. Kun eri kokoja ja muotoja yhdistetään on tuloksena skandinaavinen, moderni, leikkisä kokonaisuus, joka sopii tämän päivän sisustukseen. Amppelit ei tarvitse sijoittaa perinteisesti ikkunan eteen. Sijoitaniitä ryhmäksi seinän viereen tai vaikkapa pöydän yläpuolelleAmppeli on posliinia ja se ripustetaan nahkanarulla. Amppelin sisäosa on kirkkaaksi lasitettu, jolloin se on myös helppo puhdistaa varsinkin mullanvaihdon yhteydessä. Ulkopuolelta amppeli on mattapintainen. Ø 20 x 11 cm.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Valkoinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Polydrop Latus Amppeli valkoinen
Takaisin ylös