Baba de Caracol

Kotilovoide, 100 ml

SKU
HH308303
55,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Baba de Caracol -kotilovoiteen etanaseerumi uudistaa ihoa tehokkaasti. Tilaa nuorentava etanaseerumi Hobby Hallin verkkokaupasta.
Vuoden 2010 ja 2011 hoitotuote! <br><br> Baba de Caracol Regenerating Cream on päivä- ja yövoiteena käytettävä kaikille ihotyypeille suunniteltu, pehmeä ja nopeasti imeytyvä, ihoa tehokkaasti uudistava voide. Se sisältää etanaseerumin lisäksi koentsyymi Q10:tä, elastiinia, allantoiinia, glykolihappoa ja retinolia kokonaisvaikutuksen tehostamiseksi. Voiteen teho perustuu sen ihoa voimakkaasti uudistavaan vaikutukseen. Se puhdistaa ihon kuolleista ihosoluista ja epäpuhtauksista, häivyttää ja vaalentaa erilaisista syistä johtuvia ihovaurioita. <br><br> Etanaseerumi nuorentaa ihoa ja häivyttää arvet! Tarhakotiloista saatava ihoseerumi on osoittautunut varsinaiseksi ihmeaineeksi Se voi kääntää ihon kelloa taaksepäin ja ratkaista monia iho-ongelmia. Tällaisia ovat esimerkiksi auringon vanhentama iho, häiritsevät pisamat, juovat, rypyt, punoittavat arvet, aknearvet, ruusufinnit ja tummat raskausarvet. Seerumia saadaan lypsämällä Helix Aspersa -tarhakotiloita. <br><br> Hellix aspersa Muller -tarhakotilon maito sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aineita, joiden on huomattu edistävän ihon paranemista sekä käynnistävän ihon pysähtyneiden, uudistumista ohjaavien entsyymien toiminnan uudelleen. <br><br> Seerumi laukaisee myös ihmisen ihosoluissa sarjan prosesseja, jotka saavat ne uudistumaan, poistamaan epäpuhtauksia ja häivyttämään arpia. Prosessi estää ihon ennenaikaista vanhenemista, silottaa jo syntyneitä ryppyjä ja juonteita sekä auttaa palauttamaan ihon luontaista kimmoisuutta. <br><br><b> Huom!</b> Etanaseerumin lypsystä ei ole mitään haittaa itse etanoille.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kotilovoide, 100 ml
Takaisin ylös