Etusivu Koti ja sisustus RUOANVALMISTUS Padat Küchenprofi Valurautapata, 4,2 l, musta
Katso iso kuva
Valurautapata, 4,2 l, musta

Küchenprofi
Valurautapata, 4,2 l, musta

99,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Küchenprofi-valurautapadassa haudutat padat ja paistit helposti mureiksi. Valurauta johtaa tasaisesti lämpöä pohjasta reunoille ja sieltä ruokaan. Pata on emaloitu, minkä ansiosta se ei ruostu. Emaloitu pata kestää konepesua. Soveltuu kaikille liesityypeille, myös induktiolle. Huom! Jokainen valurautatuote on uniikki.

Valmistusprosessissa raaka-aineet on sulatettu kattilan muotoiseen astiaan, josta massa on kaadettu käytön jälkeen rikottavaan hiekkavalumuottiin. Jäähdytyksen jälkeen tuote on poistettu muotista. Jokainen tuote on läpäissyt tarkan laatukontrollin, jonka kuluessa karheat reunat ja valusaumat on hiottu käsityönä loistokuntoon. Metallikuulapuhallus on valmistanut tuotteen pinnan emalointia varten. Tuote on saanut aluksi perusemalointikerroksen, jonka jälkeen kaksi eri emalikerrosta on ruiskutettu tuotteen pintaan, sekä sisä- että ulkopuolelle. Molemmat pinnat on poltetty 1450 °C:ssa.

Küchenprofi on arvostettu saksalainen keittiövälinebrändi, jonka juuret ulottuvat lähes 100 vuoden päähän Saksan Solingeniin. Yrityksen menestyksen salaisuutena on tinkimätönä laatu ja innovatiivisuus. Küchenprofi aloitti toimintansa uudistamalla ammattivälineiden valmistuksen kotikokille sopivaksi. Tärkeimpinä kriteereinä olivat kestävyys, toiminnallisuus ja parhaat materiaalit. Yritys on sittemmin kasvanut yhdeksi Euroopan menestyneimmistä ja on edelleen perheomistuksessa.

• Vetoisuus 4,2 l
• Saksalaista laatua!Kerro kaverille