Kuukausiraha ratkaisee!

Onko ostoslistallasi jotain, mitä haluaisit tilata, mutta joka tuntuu liian kalliilta juuri nyt? Meillä on ratkaisu: Hobby Hallin tililuotto. Kuukausirahan avulla tilaat jo tänään sen, mitä tarvitset juuri nyt.

Kuukausiraha on tililuotto, jolla voit maksaa ostoksiasi erissä. Saat ostoksille automaattisesti jopa 48 kk maksuaikaa. Lyhennät luottoa vähintään 8 euroa kuukaudessa, mutta voit itse päättää joka kuukausi, maksatko vähimmäiserän vai enemmän.

Kun Kuukausiraha on myönnetty, voit tehdä helposti uusia ostoksia samalle tililuotolle. Kaikki laskutuskuukauden aikana tehdyt tilaukset kootaan yhdelle laskulle.

Paljonko Kuukausirahaa voisit saada?

Nyt voit tarkistaa jo ennen ostoksia, kuinka paljon Kuukausirahaa sinun on mahdollista saada. Alla olevista painikkeista pääset tarkistamaan oman luottosummasi. Jos olet uusi asiakas, sinut ohjataan hetkeksi Avardan palveluun, josta saat välittömästi alustavan luottopäätöksen hakemallesi summalle ja voit jatkaa ostoksia Hobby Hallissa. Jos olet ostanut Kuukausirahalla tai laskulla jo aiemmin, sinut ohjataan hetkeksi Avardan Omat sivut -palveluun, josta sinulle näytetään henkilökohtainen luottorajasi tällä hetkellä.

Valitse tästä:

Vanha Kuukausiraha-asiakasOLEN
ostanut jo
kuukausirahalla
Uusi Kuukausiraha-asiakas EN OLE
ostanut vielä
kuukausirahalla

Haettu ennakkoluottokysely ei sido sinua tekemään ostosta eikä Avardaa myöntämään luottoa. Kysely antaa vain ennakkotietoa, ja lopullinen luottopäätös tehdään tilaushetkellä. Saat halutessasi lisätietoa asiakaspalvelusta: [email protected] Tietojasi käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Lue lisää tietosuojasta täältä: https://www.hobbyhall.fi/asiakaspalvelu/tietoturva.

Edellytykset Kuukausirahalle:

  • 18 vuoden ikä
  • julkinen ja vakituinen osoite Suomessa
  • ei maksuhäiriömerkintöjä

Kuukausirahan® vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.


Takaisin ylös