Lataa

Ostetuimmat lelut

Täältä löydät joulun ostetuimmat lelut perheen pienimmille, päiväkoti-ikäisille sekä koululaisille.


LEGO

Kerätäänkö teillä LEGO Cityä, LEGO Friendsejä, LEGO Ninjagoa tai LEGO Star Warsia? Laajasta LEGO-valikoimasta löytyy suosikkipalikat leikkiin kuin leikkiin kaikenikäisille tytöille ja pojille.

Katso koko valikoima

Lelusarjat ja figuurit

Robottikoira, Palomies Sami, Puuha-Pete, Steffi ja Hatchimals ovat leikki-ikäisten suosikkihahmoja ja tervetulleita joka kotiin, jossa asuu 3–5-vuotiaita. Tästä ei ole leikki kaukana!


Katso koko valikoima

Nuket ja kotileikit

Katso koko valikoima

Robotit, autot ja radio-ohjattavat

Katso koko valikoima

Lautapelit

Trivial Pursuit, Monopoly ja muut lautapelien klassikot varmistavat hauskanpidon niin pyhinä kuin arkenakin. Lisää hauskaa syntyy, kun otetaan esiin Naiset vs. Miehet Alias ja päästään vääntämään selityksiä 1200 sanalle sekä mies- että naiskategoriassa.


Katso koko valikoima

Vauvalelut

Ihana pehmo, unikaveri, helistin, purulelu tai autokeinu? Leluvalikoimassamme on monta hyvää, kehittävää ja turvallista vaihtoehtoa taaperoikäiselle.


Katso koko valikoima

Kehittävät ja luovat

Tue lapsen kehitystä turvallisilla, lapsen kehitysvaheeseen sopivilla leluilla. Tilaa meiltä taaperokärry tai potkutteluauto, askartelu- tai muovailuvahasetti. Kielellistä oppimista kehittää esimerkiksi aakkospeli, motoriikkaa askartelu- tai muovailuvahapakkaus.

Katso koko valikoima

Pehmoiset

Katso koko valikoima

Takaisin ylös