Fisher-Price

Learn With Me Zebra Walker -kävelyvaunu

SKU
HH854078
49,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Fisher-Price Learn With Me Zebra Walker -kävelyvaunu on kävelemään opettelevan lapsen tukena. Kehittää koordinaatiota. Tilaa Fisher-Price-lelut nyt!
Fisher-Price Learn With Me Zebra Walker on hauska seeprakuvioin koristeltu kävelyvaunu, joka tukee lapsen ensiaskelia ja kävelemisen opettelua. Kävelyvaunu kehittää lapsen tasapainoa ja koordinaatiota. Iloisten ääni- ja valotehosteiden ansiosta kävelyvaunussa on riittää tutkittavaa ja siinä voi istua. Toimii kahdella AA-paristolla (eivät sis. pakkaukseen). Ikäsuositus: 6+ kk.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Learn With Me Zebra Walker -kävelyvaunu
Takaisin ylös