LEGO

Creator 31070 Turborata-auto

SKU
HH1006471
44,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Istu upean 3-in-1 Turborata-auton rattiin!
Lähde radalle tällä ultraupealla vaaleansinisellä Turborata-autolla, jossa on leveä valkoinen vauhtiraita, valkoinen takaspoileri ja tyylikkäät mustavalkoiset vanteet ja matalaprofiiliset renkaat. Paina spoileria, niin ovet avautuvat ja paljastavat yksityiskohtaisen ohjaamon, jossa on kilpa-auton ratti, nopeusmittari, liikkuvat vaihteet, hätäjarru sekä säädettävät kilpaistuimet, joissa on liekinkeltaista ja harmaata ja joita suojaa jämäkkä turvakehikko. Takaluukusta löytyy valtava moottori ja kromin väriset ilmasäleiköt ja liikkuvat osat. Yksityiskohtaiset ajo- ja takavalot, avattava konepelti, siipipeilit ja tummennettu tuulilasi antavat loppusilauksen tälle vaikuttavalle 3-in-1-mallille. Mallista voi rakentaa myös Haarukkanosturin tai upean Sinisen kilpa-auton. Yhteensä 664 osaa. Ikäsuositus 9-12 v. <br><br>Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Creator 31070 Turborata-auto
Takaisin ylös