LEGO

Marvel Super Heroes 76083 Varo korppikotkaa

SKU
HH1006519
Tarjoushinta 34,93 € norm. 49,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Pysäytä Shocker ja pudota Vulture!
Hälytys! Soita Spider-Manin älypuhelimeen ja yhdistä hänen ja Iron Manin voimat, kun he ajavat takaa Shockerin pakettiautoa. Väistä auton kuusinuppista pika-asetta ja vastaa tuleen Spider-Manin voimaräjähdyksillä. Pidä kuitenkin varasi – Vulture lentää paikalle ja ampuu nuppipyssyillä voimakkailta siiviltään. Lähde taisteluun Iron Manin kantorakettien avulla ja yllätä Shocker heilahtamalla hänen pakettiautonsa päälle Spider-Manin seittinarun avulla. Pystytkö vangitsemaan nämä kaksi vaarallista rikollista ja palauttamaan varastetun teknologiamunan? Yhteensä 375 osaa. Ikäsuositus 7-14 v. <br><br>Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Marvel Super Heroes 76083 Varo korppikotkaa
Takaisin ylös