Lepicol, 350 g

SKU
HH522784
16,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Lepicol tekee hyvää vatsalle! Lepicol-jauheessa on psyllium-siementen kuorta, inuliinia sekä maitohappobakteereita, jotka vaikuttavat suolistossa, lisäävät ravintokuitujen saantia, parantavat suoliston bakteerikantaa sekä ylläpitävät luonnollista suolentoimintaa. Lepicolia voidaan käyttää säännöllisesti, kuuriluontoisesti esim. antibioottikuurin aikana tai matkoilla. Sekoita miellyttävän neutraalin makuinen ja tuoksuinen Lepicol-jauhe veteen, jogurttiin, mehuun tai muuhun nesteeseen.

Annostus: Lepicolia annostellaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Suositus aloitusannos 2 teelusikallista 2 kertaa päivässä. Älä nauti Lepicolia 30 minuuttia lähempänä lääkkeiden ottoa (ei ennen, yhtä aikaa eikä jälkeen). Antibioottien ja Lepicolin oton välillä suositellaan 3 tunnin taukoa. Tuote saattaa sisältää pieniä määriä maito- ja soijajäämiä.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lepicol, 350 g
Takaisin ylös