LifeAir IonFlow Evolution ilmanpuhdistin

SKU
HH1006251
399,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta
IonFLow EVOLUTION on äänetön ja tehokas ilmanpuhdistin, joka toiminta perustuu ionisointiin.
IonFLow EVOLUTION on äänetön ja tehokas ilmanpuhdistin, joka toiminta perustuu ionisointiin. Ilmanpuhdistin poistaa sisäilmasta ultrapienet ja nanohiukkaset. Alhainen virrankulutus pitää sähkölaskun kurissa. Suurin huonekoko on 50 m² ja laite puhdistaa 99,94 % ultrapienistä hiukkasista. Yli 90 % kaikista hiukkasista on pienempiä kuin PM 0,1. Nämä hiukkaset ovat ylivoimaisesti haitallisimpia terveydelle ja juuri nämä hiukkaset LifeAir poistaa ilmasta kaikkein tehokkaimmin.

LifeAir ilmanpuhdistimella poistat ilmasta myös viruksia ja bakteereja. Seitsemän vuoden tutkimus on osoittanut, että LifeAir IonFlow ilmanpuhdistin tekee välittömästi 97 % ilmalevitteisistä viruksista harmittomia. LifeAir on myös todella hiljainen, sillä siinä ei ole lainkaan mekaanisia suodattimia, joiden läpi ilmaa pitäisi kuljettaa. Sen äänitaso on vain alle 21 dB(A).

Ei suodattimien vaihtoa!

Enää ei tarvitse ostaa kalliita suodattimia, sillä LifeAir käyttää puhdistettavaa hiukkaskeräintä, joka on helppo puhdista pelkällä vedellä. Laite ei myöskään tuota otsonia.

Koko: 19 x 59 cm
Paino: 2,7 kg (ei sisällä virtajohdon/adapterin painoa)
Soveltuu jopa 50 m2 huonetilaan
Äänenpaine: 21 dB(A)
Energiankulutus: 5 W
Vuoden takuu
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 12
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LifeAir IonFlow Evolution ilmanpuhdistin
Takaisin ylös