LifeAir IonFlow Evolution ilmanpuhdistin

SKU
HH1006251
399,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

IonFLow EVOLUTION on äänetön ja tehokas ilmanpuhdistin, joka toiminta perustuu ionisointiin.
IonFLow EVOLUTION on äänetön ja tehokas ilmanpuhdistin, joka toiminta perustuu ionisointiin. Ilmanpuhdistin poistaa sisäilmasta ultrapienet ja nanohiukkaset. Alhainen virrankulutus pitää sähkölaskun kurissa. Suurin huonekoko on 50 m² ja laite puhdistaa 99,94 % ultrapienistä hiukkasista. Yli 90 % kaikista hiukkasista on pienempiä kuin PM 0,1. Nämä hiukkaset ovat ylivoimaisesti haitallisimpia terveydelle ja juuri nämä hiukkaset LifeAir poistaa ilmasta kaikkein tehokkaimmin. <br><br> LifeAir ilmanpuhdistimella poistat ilmasta myös viruksia ja bakteereja. Seitsemän vuoden tutkimus on osoittanut, että LifeAir IonFlow ilmanpuhdistin tekee välittömästi 97 % ilmalevitteisistä viruksista harmittomia. LifeAir on myös todella hiljainen, sillä siinä ei ole lainkaan mekaanisia suodattimia, joiden läpi ilmaa pitäisi kuljettaa. Sen äänitaso on vain alle 21 dB(A). <br><br> Ei suodattimien vaihtoa!<br><br> Enää ei tarvitse ostaa kalliita suodattimia, sillä LifeAir käyttää puhdistettavaa hiukkaskeräintä, joka on helppo puhdista pelkällä vedellä. Laite ei myöskään tuota otsonia. <br><br> Koko: 19 x 59 cm<br> Paino: 2,7 kg (ei sisällä virtajohdon/adapterin painoa) <br> Soveltuu jopa 50 m2 huonetilaan<br> Äänenpaine: 21 dB(A) <br> Energiankulutus: 5 W<br> Vuoden takuu
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 12
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LifeAir IonFlow Evolution ilmanpuhdistin
Takaisin ylös