Bosch

Lihamylly lisävaruste MUZ9HA1

SKU
HH1005576
139,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Bosch lihamylly lisävaruste MUZ9HA1. Loistavia tuloksia myös suuremmilla määrillä - jopa 2 kg minuutissa. Jauha raakaa tai kypsää lihaa, kalaa tai vihanneksia helposti ja nopeasti. Sisältää 3 reikäkiekkoa - 3, 5 ja 8 mm. Makkarasuutin mahdollistaa kaikenlaisten makkaroiden valmistamisen helposti ja nopeasti. Värikoodien ansiosta lisävarusteet on helppo asentaa oikein. Reikäkiekot voidaan säilyttää syöttölaitteessa. Valetusta alumiinista valmistettu lihamylly kestää ahkeraakin käyttöä. Teräksinen syöttöastia suurten määrien helppoon käsittelyyn.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lihamylly lisävaruste MUZ9HA1
Takaisin ylös