Bosch

Lisävaruste MUZ9VL1

SKU
HH1005581
69,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Bosch lisävaruste MUZ9VL1. Vihannesleikkuri ilman rajoituksia - viipaloi ja raastaa suoraan yleiskoneen kulhoon. 5 raastinkiekkoa tuovat monipuolisuutta ruoanvalmistukseen. Kaksipuolinen viipalointikiekko paksuille ja ohuille viipaleille.Kaksipuolinen raastinkiekko vihannesten karkeaan tai hienoon raastamiseen. Raastinkiekko pähkinöille, suklaalle ja koville juustoille, kuten parmesaanille. Raastinkiekko perunoiden raastamiseen. Suikalointikiekko hedelmien, vihannesten ja perunoiden suikalointiin. Ihanteellinen salaattien ja aasialaisten aterioiden valmistukseen. Värikoodien ansiosta lisävarusteet on helppo asentaa oikein.Teräksiset kiekot ovat helppoja puhdistaa. Läpinäkyvä kansi sekä syöttöahdin. Turvalukituksellinen kansi: moottori ei käynnisty, mikäli lisävaruste ei ole oikein kiinnitetty.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lisävaruste MUZ9VL1
Takaisin ylös