Rio

Lite3 Q-Acne -ihonhoitovalo + puhdistusvaahto ja kosteusvoide

SKU
HH844777
159,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Rio Q-Acnen edistyksellinen, sinistä valoa hyödyntävä hoito-ohjelma eliminoi aknea aiheuttavia bakteereja iholta. Tilaa edullisesti osamaksulla!
Rio Q-Acnen edistyksellinen, sinistä valoa hyödyntävä epäpuhtaan ihon hoito-ohjelma eliminoi aknea aiheuttavia bakteereja iholta. Se puhdistaa jo puhjennutta aknea ja estää uusia tulehduksia.

Q-Acne-aloituspakkaus sisältää ihonhoitovalon, alkupuhdistusvaahdon ja kosteusvoiteen. Alkupuhdistusvaahto poistaa kasvoilta epäpuhtauksia ja meikkiä ja toimii samalla mietona kuorinta-aineena. Puhdistusaineen käyttö edistää sinisen valon pääsyä ihoon. Viimeistelevän kosteusvoiteen koostumus on erityisesti kehitetty ylläpitämään ihon kosteutta.

Kliinisissä testeissä on todettu ihotulehdusten vähentyneen kolmen hoitoviikon jälkeen.

Ihonhoitovalolla on 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lite3 Q-Acne -ihonhoitovalo + puhdistusvaahto ja kosteusvoide
Takaisin ylös