Lucy- interaktiivinen koiranpentu

SKU
HH839028
59,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Lucy, interaktiivinen koiranpentu, tottelee 12 eri komentoa. Se heiluttaa häntää, tanssii ja kävelee jne. Ikäsuositus: 3+. Lue lisää ja tilaa!
Interaktiivinen Lucy koiranpentu tottelee 12 eri komentoa. Etsi-komennolla koira menee matalammaksi, heiluttaa päätään ja nuuhkii maata. Kun pyydät koiraa tanssimaan, se venyttelee ja tanssii. Pentu osaa jopa kävellä etu- tai takajaloillaan! Kun painat korvaa, selkää tai nenää, koira venyttelee, nousee ylös, antaa suukon ja haukkuu. Ikäsuositus: 3+.<br><br> • Mukana kokeiluparistot 4 x AAA<br><br><b> Varoitus! </b>Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lucy- interaktiivinen koiranpentu
Takaisin ylös