Philips

Lumea BRI861/00 -IPL-karvanpoistolaite

SKU
HH862785
199,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Philips Lumea -IPL-laitteella poistat ihokarvat pysyvästi ja voit nauttia silkinpehmeästä ihosta joka päivä. Laite soveltuu vaaleille ihotyypeille. Tutustu!
Philips Lumea -IPL-laitteella poistat ihokarvat pysyvästi ja voit nauttia silkinpehmeästä ihosta joka päivä. Laite soveltuu vaaleille ihotyypeille sekä useimmille ihokarvasävyille*, ja sitä voi käyttää turvallisesti kotioloissa. Voit käyttää IPL-laitetta kasvojen, kainaloiden, bikinirajan, vatsan, käsien ja jalkojen käsittelyyn.

Philips Lumea Lumea lähettää hellävaraisia valoimpulsseja ihokarvan juureen, jolloin karvat irtoavat luonnollisesti ja karvankasvu estyy. Automaattinen ihonvärintunnistin varmistaa, että käytät laitetta oikein. Lumea on turvallinen ja johtavien ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty, ja sen teho on kliinisesti todettu. Valittavissa on 5 tehotasoa, joten voit säätää tehon sopivaksi kullekin ihoalueelle. 2 vuoden takuu ja 120 päivän tyytyväisyystakuu.

* Ei tummalle iholle. Ei punaisille, täysin valkoisille eikä harmaille karvoille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lumea BRI861/00 -IPL-karvanpoistolaite
Takaisin ylös