Küchenprofi

Luzern-fonduepata

SKU
HH828336
55,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Küchenprofi Luzern -fonduepadassa teet herkulliset liha- ja kanafonduet. Mukana 6 haarukkaa ja fondue-geeli. Tilaa fonduepata Hobby Hallista!
Küchenprofi Luzern -fonduepadan ääressä on hauska viettää perheen ja ystävien kesken mukavaa fondueiltaa. Kuumenna öljy tai maukas lihaliemi padassa, jonka jälkeen jokainen voi paistaa padassa lihaa tai kasviksia. Teräksinen pata sopii erityisesti liha- ja kana-fonduelle. Mukana kuusi haarukkaa sekä yksi fondue-geeli, jonka avulla pata pysyy kuumana. Viiden vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 60
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Luzern-fonduepata
Takaisin ylös