Omron

M6 Comfort IT -verenpainemittari

SKU
HH857278
149,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Omron M6 Comfort IT -olkavarsiverenpainemittari on varustettu tietokoneliitännällä, jonka avulla voit tallentaa mittaustuloksesi tietokoneelle. Tutustu!
Omron M6 Comfort IT -olkavarsiverenpainemittari on varustettu tietokoneliitännällä, jonka avulla voit tallentaa mittaustuloksesi tietokoneelle. Tämän jälkeen tuloksia on helppo tarkastella haluamallasi aikavälillä esim. graafisena esityksenä. Voit myös tallentaa tulokset tiedostoon ja tulostaa ne lääkäriä varten. Tietojen käsittely onnistuu helppokäyttöisellä Omron Bi-Link -sovelluksella.

Omron M6 Comfort IT -verenpainemittari kertoo verenpaineen tarkasti ja luotettavasti yhdellä napin painalluksella. Mittaustulos on helposti luettavissa suurikokoiselta näytöltä. Näytölle syttyy joko vihreä tai punainen valo ylä- ja alapaineen tason mukaisesti (tavoitearvo 135/85). Mittarissa on sadan mittauksen muisti kahdelle käyttäjälle sekä uutena ominaisuutena viikon aamu- ja iltamittausten keskiarvojen tarkastelu: laite ilmoittaa viikoittaiset aamu- ja iltamittaustulosten keskiarvot kahdeksan viikon ajalta.

Omron M6 Comfort IT -verenpainemittarissa on uudistunut, Intelli Wrap -teknologiaa hyödyntävä M–L-kokoinen mansetti (olkavarren ympärys 22–42 cm). Mittari ilmoittaa selkeästi OK-valolla, kun mansetti on kiinnitetty oikein ja mittaus onnistunut. Intellisense-teknologian ansiosta mittari pumppaa mansettiin ilmaa vain sen verran kuin tarvitaan, joten mittaus on aina nopea, miellyttävä ja kivuton.

Mukana pehmeä säilytyskotelo sekä USB-kaapeli tietokoneliitäntää varten. Kliinisesti validoitu. 3 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 36
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:M6 Comfort IT -verenpainemittari
Takaisin ylös