Omron

M6 Comfort IT -verenpainemittari

SKU
HH857278
149,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Omron M6 Comfort IT -olkavarsiverenpainemittari on varustettu tietokoneliitännällä, jonka avulla voit tallentaa mittaustuloksesi tietokoneelle. Tutustu!
Omron M6 Comfort IT -olkavarsiverenpainemittari on varustettu tietokoneliitännällä, jonka avulla voit tallentaa mittaustuloksesi tietokoneelle. Tämän jälkeen tuloksia on helppo tarkastella haluamallasi aikavälillä esim. graafisena esityksenä. Voit myös tallentaa tulokset tiedostoon ja tulostaa ne lääkäriä varten. Tietojen käsittely onnistuu helppokäyttöisellä Omron Bi-Link -sovelluksella.

Omron M6 Comfort IT -verenpainemittari kertoo verenpaineen tarkasti ja luotettavasti yhdellä napin painalluksella. Mittaustulos on helposti luettavissa suurikokoiselta näytöltä. Näytölle syttyy joko vihreä tai punainen valo ylä- ja alapaineen tason mukaisesti (tavoitearvo 135/85). Mittarissa on sadan mittauksen muisti kahdelle käyttäjälle sekä uutena ominaisuutena viikon aamu- ja iltamittausten keskiarvojen tarkastelu: laite ilmoittaa viikoittaiset aamu- ja iltamittaustulosten keskiarvot kahdeksan viikon ajalta.

Omron M6 Comfort IT -verenpainemittarissa on uudistunut, Intelli Wrap -teknologiaa hyödyntävä M–L-kokoinen mansetti (olkavarren ympärys 22–42 cm). Mittari ilmoittaa selkeästi OK-valolla, kun mansetti on kiinnitetty oikein ja mittaus onnistunut. Intellisense-teknologian ansiosta mittari pumppaa mansettiin ilmaa vain sen verran kuin tarvitaan, joten mittaus on aina nopea, miellyttävä ja kivuton.

Mukana pehmeä säilytyskotelo sekä USB-kaapeli tietokoneliitäntää varten. Kliinisesti validoitu. 3 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 36
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:M6 Comfort IT -verenpainemittari
Takaisin ylös