Madrid-ruokapöytä, valkoinen-harmaa

SKU
HH845086
359,00 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 1 viikko

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Madrid-ruokapöydässä on valkoinen runko & harmaa kansiosa. Pöydän molemmilla puolilla on 2 vetolaatikkoa. Tilaa nyt ja erikseen saman sarjan Madrid- tuolit!
Madrid-ruokapöydässä on valkoinen runko ja harmaa kansiosa. Pienemmän pöydän molemmilla sivuilla on pieni vetolaatikko, suuremmassa on kaksi pientä vetolaatikkoa esim. aterimia tai pöytätabletteja varten. Runko mangopuuta, kansiosa on petsattua mangopuuta. Pienemmän Madrid-pöydän (HH269787) koko (p x l x k) on 135 x 80 x 77 cm, isomman (HH845086) 175 x 90 x 77 cm. Tilaa erikseen pöytään sopivat Madrid-tuolit (HH845071 tai HH845080) <bR><br> •• Toimitetaan osina<br> • Ei kuulu myymälävalikoimaan. <br><br> Huom! Tuotteen aito puupinta on haluttu säilyttää mahdollisimman aidon näköisenä, joten se on käsitelty kevyesti petsaamalla ja ohuella lakkakerroksella. Puupinta on suojattava rasvaisilta ruuilta, kuumilta astioilta (esim. kahvikuppi) ja kaikilta nesteiltä pöytäliinalla tai tableteilla. Rasva ja nesteet voivat jättää puupintaan jälkiä, minkä vuoksi ne tulisi poistaa nukkaamattomalla liinalla mahdollisimman nopeasti. Voimakkaita pesuaineita on vältettävä, sillä ne saattavat vahingoittaa tuotteen aitoa puupintaa.<br>Täyspuiset huonekalut on valmistettu käsityönä. Jokainen huonekalu on yksilöllinen, minkä vuoksi tuotteen mitat voivat poiketa muutamia senttimetrejä esitetyistä mitoista. Täyspuisten tuotteiden luonteeseen kuuluvat mahdolliset pienet halkeamat ja värierot. Puu saattaa kuivuessaan halkeilla erityisesti talviaikaan ja keskuslämmitetyissä asunnoissa ilman kosteuden ollessa alhainen.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Madrid-ruokapöytä, valkoinen-harmaa
Takaisin ylös