Ronneby Bruk

Maestro-vokkipannu, Ø 36 cm

SKU
HH828636
115,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Ronneby Bruk Maestro -vokkipannua käytät vokkaukseen, hauduttamiseen ja paistamiseen. Heti käyttövalmis. Sopii myös induktioliedelle. Tilaa heti!
Uniikki Ronneby Bruk Maestro -vokkipannu on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista vuosien kokemuksella. Vokkauksen lisäksi voit käyttää pannua myös hauduttamiseen ja paistamiseen. Kaikille liesille sopiva pannu on rasvapoltettu kasvisöljyllä, jonka ansiosta pannu on heti käyttövalmis. Konepesun kestävä pannu sopii kaikille liesityypeille, myös induktioliedelle. Mukana syömäpuikot.

• Ø 36 cm.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Maestro-vokkipannu, Ø 36 cm
Takaisin ylös