Maison-yöpöytä, vasen, harmaa-valkoinen

SKU
HH853770
219,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Maison-yöpöydän pöytätaso on petsattu harmaaksi. Pöydässä vetolaatikko ja vasemmalle avautuva kaappi. Valkoista mangopuuta. Tilaa Hobby Hallista!
Maison-yöpöydässä on harmaaksi petsattu pöytätaso, vetolaatikko metallivetimellä sekä kaappi, jonka lasiristikko-ovi aukeaa vasemmalle. Kaapin sisällä on puuhylly. Yöpöytä on valkoiseksi maalattua mangopuuta. <bR><br> • Mitat (l x s x k): 45 x 35 x 70 cm<br> • Paino 14,2 kg<bR> • Toimitetaan koottuna<br>Täyspuiset huonekalut on valmistettu käsityönä. Jokainen huonekalu on yksilöllinen, minkä vuoksi tuotteen mitat voivat poiketa muutamia senttimetrejä esitetyistä mitoista. Täyspuisten tuotteiden luonteeseen kuuluvat mahdolliset pienet halkeamat ja värierot. Puu saattaa kuivuessaan halkeilla erityisesti talviaikaan ja keskuslämmitetyissä asunnoissa ilman kosteuden ollessa alhainen.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Maison-yöpöytä, vasen, harmaa-valkoinen
Takaisin ylös