Nurme

Mangovartalovoi, 200 ml

SKU
HH859287
22,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Nurme-mangovartalovoi(200 ml) kosteuttaa kuivaa ja silottaa ihoa tehden siitä pehmeän ja terveennäköisen. Sopii aikuiselle & väsyneelle iholle. Tutustu!
Piristävä Nurme-mangovartalovoi on täyteläinen ja vedetön vartalovoi, joka kosteuttaa kuivan ihon tehokkaasti. Monia hedelmäöljyjä ja luonnonvitamiinia sisältävä mangovoi kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee ihosta sileän, silkinpehmeän ja terveennäköisen. Mangovoi sisältää myös luonnollista porkkanaöljyä, joka parantaa ihon kuntoa ja ravitsee D-vitamiinilla ihoa. 200 ml. <bR><br> Virolaiset Nurme-luonnonkosmetiikkatuotteet ovat valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista raaka-aineista.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mangovartalovoi, 200 ml
Takaisin ylös