Nurme

Mäntytervasaippuat, 2 x 100 g

SKU
HH859223
14,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Käsintehdyt Nurme-mäntytervasaippuat (2 x 100 g) ovat antibakteerisia. Sopii kuivalle iholle. Käytä sauna- & suihkusaippuana. Lue lisää & tutustu!
Nurme-mäntytervasaippuat valmistetaan käsin luonnon parhaista raaka-aineista. Antibakteerinen mäntytervasaippua sopii erityisesti kuivalle iholle. Pareittain myytävät saippuapalat käyvät sauna- tai suihkusaippuaksi, hiusten ja kasvojen pesuun sekä sheivaukseen. 2 x 100 g. <bR><br> Virolaiset Nurme-luonnonkosmetiikkatuotteet ovat valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista raaka-aineista.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mäntytervasaippuat, 2 x 100 g
Takaisin ylös