Marimekko

Oiva/Siirtolapuutarha-kannu, 1,25 l

SKU
HH857193
54,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Marimekko Oiva-kannussa on Maija Louekarin Siirtolapuutarha-kuosi. Tilaa kaunis Siirtolapuutarha-kannu Hobby Hallin verkkokaupasta.
Sami Ruotsalaisen muotoilemassa Oiva-kannussa on Maija Louekarin suunnittelema graafinen Siirtolapuutarha-kuosi. Kannussa on tukeva kahva, hyvin muotoiltu nokka sekä kestävä lasite. Konepesun, mikrouunin ja pakastuksen kestävää kivitavaraa.<br><br> Kannu kuuluu Marimekon Hyvässä seurassa -sarjaan, joka perustuu Sami Ruotsalaisen muotoiluun ja Maija Louekarin kuoseihin.<br><br><b> • Vet. 1,25 l </b>
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Oiva/Siirtolapuutarha-kannu, 1,25 l
Takaisin ylös