Marimekko

Oiva/Siirtolapuutarha-mukit, 2,5 dl, 2 kpl, musta-valkoinen

SKU
HH841422
34,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Marimekko Oiva/Siirtolapuutarha -mukeissa (2 kpl) on Maija Louekarin suunnittelema kaupunkikuviointi. Konepesun ja mikron kestävää kivitavaraa. Tilaa nyt!
Marimekko Oiva/Siirtolapuutarha -mukeissa on Maija Louekarin suunnittelema musta-valkoinen kaupunkikuvio. Konepesun, mikroaaltouunin ja pakastuksen kestävää kivitavaraa. <br><br> Siirtolapuutarha-kuosin monisäikeinen kuvio kertoo tarinaa, jossa seurataan matkaa kaupungilta siirtolapuutarhaan ja päästään lopulta kurkistelemaan reheviin kukka- ja vihannespenkkeihin. <bR><br> • Korkeus 9,5 cm<br> • Vet. 2,5 dl
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Oiva/Siirtolapuutarha-mukit, 2,5 dl, 2 kpl, musta-valkoinen
Takaisin ylös