Marimekko

Oiva/Siirtolapuutarha-mukit, 4 dl, 2 kpl

SKU
HH857152
Tarjoushinta 26,53 € norm. 37,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Marimekko Oiva -mukeissa on Maija Louekarin suunnittelema Siirtolapuutarha-kuosi. Tilaa isot Siirtolapuutarha-mukit Hobby Hallin verkkokaupasta.
Sami Ruotsalaisen muotoilemissa Oiva-mukeissa on Maija Louekarin v. 2009 suunnittelema siirtolapuutarhakuosi. Isot ja näyttävät mukit sopivat monenlaiseen tarjoiluun ja moniin erilaisiin kokoonpanoihin. Konepesun kestävää posliinia.<br><br> Muki kuuluu Marimekon Hyvässä seurassa -sarjaan, joka perustuu Sami Ruotsalaisen muotoiluun ja Maija Louekarin kuoseihin.<br><br><b> • Vet. 4 dl </b>
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Oiva/Siirtolapuutarha-mukit, 4 dl, 2 kpl
Takaisin ylös