Marimekko

Oiva/Siirtolapuutarha-purkki, 4,5 dl

SKU
HH863437
39,50 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Keraamisessa Marimekko Oiva/Siirtolapuutarha -purkissa on Maija Louekarin suunnittelema kuviointi. Silikonitiivistetty kansi. Vet. 4,5 dl. Tutustu!
Marimekko Oiva -säilytyspurkissa on Maija Louekarin suunnittelema musta-valkoinen Räsymatto-kuviointi. Keraamisessa, konepesun kestävässä säilytyspurkissa on silikonitiivistetty kansi. <bR><br> Muistathan viime vuosisadan puolivälissä yleiset ja tänäkin päivänä monen suomalaisen kesäkodin lattioita lämmittävät räsymatot. Räsymatto-kuosi on moderni tulkinta tästä käytännöllisestä klassikosta. <bR><bR><b> Vet. 4,5 dl </b>
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Oiva/Siirtolapuutarha-purkki, 4,5 dl
Takaisin ylös