Marimekko

Oiva/Unikko-kulhot, 5 dl, 2 kpl, musta-valkoinen

SKU
HH841428
Tarjoushinta 24,00 € norm. 48,00 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Marimekko Oiva/Unikko -kulhot (2 kpl) tuovat nostalgista kukkaloistoa kattaukseen. Maija Isolan suunnittelema kuvio, Sami Ruotsalaisen muotoilu. Tilaa nyt!
Marimekko Oiva/Unikko -kulhot tuovat nostalgista kukkaloistoa kattaukseen. Pareittain myytävissä kulhoissa on Maija Isolan suunnittelema kukkakuvio. Kulhon muotoilun on suunnitellut Sami Ruotsalainen. Konepesun, mikroaaltouunin ja pakastuksen kestävää kivitavaraa. <br<br> Unikko syntyi vuonna 1964 sen jälkeen, kun Armi Ratia oli julistanut, ettei Marimekossa kukkakankaita paineta. Suunnittelija Maija Isola ei rajoituksesta piitannut, vaan suunnitteli vastalauseeksi kokonaisen sarjan uhkeita kukkakuoseja. Yksi niistä oli Unikko. <br><br> • Korkeus 7 cm<br> • Vet. 5 dl
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Oiva/Unikko-kulhot, 5 dl, 2 kpl, musta-valkoinen
Takaisin ylös