Marimekko

Oiva/Unikko-teepannu, 7 dl, musta-valkoinen

SKU
HH841431
75,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Marimekko Oiva/Unikko -teepannussa haudutat teetä itsellesi ja vieraillesi. Unikkokuosin design Maija Isola, pannun design Samuli Ruotsalainen. Tilaa nyt!
Marimekko Oiva/Unikko -teepannussa haudutat tyylikkäästi teetä itsellesi ja vieraillesi. Nostalgisen kukkakuvioinnin on suunnitellut Maija Isola ja pannun muotoilun Sami Ruotsalainen. Pannussa on kumipuusanka sekä kannessa kumipuunuppi. Kivitavaraa. <br><br> Unikko syntyi vuonna 1964 sen jälkeen, kun Armi Ratia oli julistanut, ettei Marimekossa kukkakankaita paineta. Suunnittelija Maija Isola ei rajoituksesta piitannut, vaan suunnitteli vastalauseeksi kokonaisen sarjan uhkeita kukkakuoseja. Yksi niistä oli Unikko. <br><br> • Korkeus 18 cm<br> • Vet. 7 dl
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Oiva/Unikko-teepannu, 7 dl, musta-valkoinen
Takaisin ylös