Marimekko

Vuorilaakso-tyynynpäällinen, valkoinen-harmaa

SKU
HH861056
Tarjoushinta 23,03 € norm. 32,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Marimekko Vuorilaakso -tyynynpäällistä koristaaa kumpuileva kuviointi. Design: Sanna Annukka. Valko-harmaassa tyynynpäällisessä vetoketju. Tilaa nyt!
Marimekko Vuorilaakso -tyynynpäällinen tuo hopeanhohtoa sisustukseen. Tyynyliinassa on kumpuilevan koristeellinen kuviointi, jonka on suunnitellut Sanna Annukka. Tyynynpäällisessä on vetoketju. Huomaathan, että tyynynpäällisen kuvio vaihtelee riippuen siitä, mistä kohtaa kangasta tyynynpäällinen on leikattu. Ylellisen tuntuista puuvillasatiinia. <bR><bR><b> Mitat: 50 x 50 cm </b>
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vuorilaakso-tyynynpäällinen, valkoinen-harmaa
Takaisin ylös