Tempur

Matkatyyny

SKU
HH579617
109,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kehon lämmön mukaan yksilöllisesti muotoutuva Tempur-matkatyyny on terveystyyny pienessä koossa. Ergonomisesti muotoilu matkatyynyn ansiosta saat hyvät yöunet matkoillakin. Tyynyssä olevan TEMPUR Materiaalin painetta vähentävät ominaisuudet lievittävät hartiaseudun kireyttä ja jäykkyyttä. Tyynyssä on irrotettava ja vesipestävä päällinen. Saat tyynyn mukana kätevän matkapussin, jonka sisään voit rullata tyynyt matkan ajaksi säästäen näin tilaa laukussa. Matkatyyny sopii kokonsa puolesta parhaiten normaaliharteisille (paidan koko M) kylkinukkujille. Leveämpiharteiset voivat lisätä matkatyynyn alle tavallisen tyynyn ja näin korottaa nukkuma-asentoa.

Koko: 25 x 31 x 10/7 cm.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Matkatyyny
Takaisin ylös