bObles

Mato-istuin, harmaa

SKU
HH858586
Tarjoushinta 123,25 € norm. 145,00 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 2 viikkoa

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

bObles Mato -istuin motivoi lasta liikkumaan ja kehittää tasapainoa. Päällä voi istua tai rullata matoa lattialla. Käy työtuoliksi. Väri: harmaa. Tutustu!
bObles Mato -istuin on lastenhuoneeseen monitoimikaluste, jonka parissa lapsi viihtyy. Pyöreän Madon pohja on kaareva, jonka ansiosta lapsi voi keinua istuessaan sen päällä. Tällöin lapsen selkä vahvistuu ja ryhti paranee. Myös poikittaisen Madon päällä voi istuin ja rullata edestakaisin lattialla. Mato sopii myös erinomaiseksi työtuoliksi lapselle. Se sopii tuoliksi myös aikuiselle yhdistämällä Matoon erikseen myytävän Kala-istuimen. Mato on valmistettu myrkyttömästä, helposti puhdistettavasta EVA-vaahtokumista.

• Mitat (Ø x k): 40 x 30 cm
• Paino 2,8kg

Huom! Ei sovellu alle 3-vuotialle ilman aikuisen valvontaa.

Tanskalainen bObles tarjoaa tanskalaista huonekaludesignia lasten ehdoilla. bObles suunnittelee kauniita, toimivia ja innostavia huonekaluja, joiden muotoilu edistää lapsen motoristen taitojen kehitystä ja rohkaisevat lasta liikkumaan.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mato-istuin, harmaa
Takaisin ylös