DJI

MAVIC Air Fly More Combo Arctic White

SKU
HH1028434
1 049,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Suunnittelun ja muotoilun ihme. Mavic-sarjan parhaimmistoa, tämä kokoontaitettava drone tarjoaa huippuluokan lentotehokkuuden ja toimivuuden.
Suunnittelun ja muotoilun ihme. Mavic-sarjan parhaimmistoa, tämä kokoontaitettava drone tarjoaa huippuluokan lentotehokkuuden ja toimivuuden.Mavic Airilla onnistuvat 12 megapikselin still-kuvat ja 4K-tarkkuuden videokuvaus 24 tai 30 kuvan sekuntinopeudella. Hidastuskuvaus onnistuu myös 1080p tarkkuudella 120 kuvan sekuntinopeudella. 1/2,3 tuuman kennolla varustetun 24 millimetrin laajakulmakameran aukon koko on f/2,8. Uutta on 25 kuvaa yhdistävät 32 megapikselin Sphere-panoraamakuvat tavallisten horisontaalisten, vertikaalisten tai jopa 180 asteen panoraamojen lisäksi. Mavic Air on 41% Mavic Prota kevyempi ja taittuu jopa Sparkia pienempään tilaan. Akunkesto uutuudessa riittää n.21 minuutin lentoon. Ensimmäistä kertaa DJI dronesta löytyy myös sisäistä muistia, Mavic Airissa on 8 gigatavua sisäistä muistia, lisäksi löytyy muistikorttipaikka lisätilaa tarvitseville. Mavic Airin huippunopeus on jopa 68,4 kilometriä tunnissa(sport mode). Käyttöä helpottaa myös parannettu esteiden väistötoiminnallisuus. Mavic Air soveltuu niin aloittelijoille kuin kehittyneille dronekuvaajille. Mavic Air Fly More Combossa hyvä lisävarustevalikoima.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Valkoinen
Takuuaika kuukausina 12
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MAVIC Air Fly More Combo Arctic White
Takaisin ylös