Britax/römer

MAX-FIX II -turvaistuin, Cosmos Black/musta

SKU
HH852262
459,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Kevyt Britax/römer MAX-FIX II -turvaistuimessa lapsi matkustaa aina 18 kiloon asti. Kiinnitetään auton ISOFIX-järjestelmään. Väri: Cosmos Black. Osta nyt!
Britax/römer MAX-FIX II on palkittu, selkä menosuuntaan asennettava turvaistuin, joka tarjoa lapsellesi turvallista matkustusmukavuutta syntymästä aina 18 kiloon asti. Huipputurvallisuuden takaava turvaistuin on kätevä asentaa ajoneuvoon ISOFIX-järjestelmän avulla. Kevyen rungon ansiosta istuin on helppo siirtää autosta toiseen.

Tinkimätöntä turvallisuutta tarjoavat korkeat, pehmustetut sivutuet, edessä oleva turvakaari sekä tukijalka, joka parantaa istuimen vakautta. Turvakaari suojaa myös auton penkkejä hankaukselta sekä likaisilta kengän jäljiltä. Monipuolisessa ja pitkäikäisessä istuimessa on vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny, joka antaa pienokaiselle lisämukavuutta ja tukea. Sisätyyny on irrotettavissa lapsen kasvaessa. Mukavuutta matkustukseen tuovat korkeussäädettävien kolmipisteturvavöiden rintapehmusteet. Turvavöiden kiinnikkeet ja solki ovat aina etuasennossa, joka helpottaa lapsen laittamista ja irrottamista istuimeen. Lisäksi selkänoja on säädettävissä moneen asentoon. Käytännölliset, pehmustetut päälliskankaat voi irrottaa pesua varten ilman vöiden irrottamista. Myös turvakaaren päällinen on irrotettavissa pesuun.

BRITAX/RÖMER MAXFIX -TURVAISTUIN:
• Ryhmä 0+/1; lapsen paino maks. 18 kg
• ECE 44 rev 4 -hyväksytty
• Kiinnitys selkä menosuuntaan aina auton ISOFIX-kiinnikkeisiin
• Mitat (k x l x s): 78 x 45 x 53 cm
• Paino 12,2 kg
• Kahden vuoden takuu
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MAX-FIX II -turvaistuin, Cosmos Black/musta
Takaisin ylös