Britax/römer

MAX-FIX II -turvaistuin, Steel Grey/harmaa

SKU
HH852263
459,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kevyt Britax/römer MAX-FIX II -turvaistuimessa lapsi matkustaa aina 18 kiloon asti. Kiinnitetään auton ISOFIX-järjestelmään. Väri: Steel Grey. Osta nyt!
Britax/römer MAX-FIX II on palkittu, selkä menosuuntaan asennettava turvaistuin, joka tarjoa lapsellesi turvallista matkustusmukavuutta syntymästä aina 18 kiloon asti. Huipputurvallisuuden takaava turvaistuin on kätevä asentaa ajoneuvoon ISOFIX-järjestelmän avulla. Kevyen rungon ansiosta istuin on helppo siirtää autosta toiseen.

Tinkimätöntä turvallisuutta tarjoavat korkeat, pehmustetut sivutuet, edessä oleva turvakaari sekä tukijalka, joka parantaa istuimen vakautta. Turvakaari suojaa myös auton penkkejä hankaukselta sekä likaisilta kengän jäljiltä. Monipuolisessa ja pitkäikäisessä istuimessa on vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny, joka antaa pienokaiselle lisämukavuutta ja tukea. Sisätyyny on irrotettavissa lapsen kasvaessa. Mukavuutta matkustukseen tuovat korkeussäädettävien kolmipisteturvavöiden rintapehmusteet. Turvavöiden kiinnikkeet ja solki ovat aina etuasennossa, joka helpottaa lapsen laittamista ja irrottamista istuimeen. Lisäksi selkänoja on säädettävissä moneen asentoon. Käytännölliset, pehmustetut päälliskankaat voi irrottaa pesua varten ilman vöiden irrottamista. Myös turvakaaren päällinen on irrotettavissa pesuun.

BRITAX/RÖMER MAXFIX -TURVAISTUIN:
• Ryhmä 0+/1; lapsen paino maks. 18 kg
• ECE 44 rev 4 -hyväksytty
• Kiinnitys selkä menosuuntaan aina auton ISOFIX-kiinnikkeisiin
• Mitat (k x l x s): 78 x 45 x 53 cm
• Paino 12,2 kg
• Kahden vuoden takuu
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MAX-FIX II -turvaistuin, Steel Grey/harmaa
Takaisin ylös