Britax/römer

MAX-WAY-turvaistuin, Cosmos Black/musta

SKU
HH852401
289,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Britax/römer MAX-WAY -turvaistuin 9–25 kg:selle lapselle. PLUS TEST -hyväksytty. Pieni koon ansiosta jättää hyvin jalkatilaa. Väri: Cosmos Black. Osta nyt!
PLUS TEST -hyväksytty Britax/römer MAX-WAY on helposti selkä menosuuntaan asetettava turvaistuin, joka soveltuu 9–25 kiloisille lapsille. Pienikokoinen, mutta monikäyttöinen istuin jättää enemmän jalkatilaa, mikä tekee siitä ihanteellisen istuimen erityisesti pienikokoisiin autoihin.

Turvallisesta asentamisesta huolehtii muotoiltu, istuimen vakautta parantava tukijalka, jossa on lukitusvarsi sekä helposti käytettävät alakiinnikkeet. Väriosoittimista näet, kun tukijalka on kiinnitetty oikein paikoilleen. Istuin asennetaan autoon tukijalalla ja alakiinnityshihnoilla sekä auton kolmipisteturvavyöllä tai kaksipistelantiovyöllä. Väriosoittimista näet, kun tukijalka on kiinnitetty oikein paikoilleen.

MAX-WAY-istuimessa on korkeat, pehmustetut sivutuet, jotka tuovat suojaa törmäystilanteisiin. Istuin on helppo säätää useaan eri kallistusasentoon, mikä takaa lapselle mukavan nukkumisasennon. Lisäksi istuimessa on korkeussuunnassa säädettävä pääntuki sekä viisipistevaljaat, jotka säätyvät näppärästi yhdellä kädellä. Valjaiden kiinnikkeiden solki pysyy menosuuntaan, joka helpottaa lapsen istuimeen laittamista ja vatsapehmuste lisää matkustusmukavuutta. Pehmustettu päällinen on nopeasti irrotettavissa pesuun ilman vöiden pujottelua.

BRITAX/RÖMER MAX-WAY -TURVAISTUIN:
• Ryhmä 1/2; painosuositus 9–25 kg
• ECE R44 -hyväksytty
• Asennus selkä menosuuntaan auton kolmipisteturvavyöllä/kaksipistelantiovyöllä, jalkatuella ja alakiinnityshihnoilla
• Mitat: (k x l x s): 64 x 45 x 64 cm; paino 7 kg
• Kahden vuoden takuu
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MAX-WAY-turvaistuin, Cosmos Black/musta
Takaisin ylös