Project MC2

McKeyla-nukke ja laavalamppu

SKU
HH863311
39,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Project Mc2 McKeyla -muotinuken kanssa leikit TV-sarjan tapahtumia. Tyylikkäällä nukella asusteita + tarvikkeet laavalampun rakentamiseen. Tutustu!
Project Mc2 -sarjasta tuttu McKeyla-hahmo on nyt saatavilla muotinukkena, jolla voit esittää sarjan tapahtumia tai keksiä omia seikkailuja. Tyylikkäästi puetulla McKeylalla on mukana laavalamppu, nukkestandi, päiväkirja/tabletti, reppu, kampa sekä tarkat ohjeet, kuinka saat rakennettua toimivan laavalampun kotoa löytyvistä tarvikkeista. Lamppu toimii kolmella LR44-nappiparistolla (sis. pakkaukseen). Ikäsuositus: 6+.

Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:McKeyla-nukke ja laavalamppu
Takaisin ylös