Clementoni

Mechanics Lab -mekaniikkasetti

SKU
HH862533
39,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Clementoni Mechanics Lab -mekaniikkasetissä on yli 250 osaa, joista saa rakennettua ajoneuvoja, lentokoneita & helikoptereita. Lue lisää & tilaa lahjaksi!
Rakenna Clementoni Mechanics Lab -mekaniikkasetin osista erilaisia ja toinen toistaan monimutkaisempia ajoneuvo- ja lentokonemalleja mm. helikopteri, nosturi, auto tai moottoripyörä. Monipuolinen setti innostaa lasta tutustumaan mekaniikan ja tekniikan ihmeelliseen maailmaan. Yhteensä yli 250 osaa. Ikäsuositus: 8+ v. <bR><bR><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mechanics Lab -mekaniikkasetti
Takaisin ylös