Ainu

Medela Harmony Basic -rintapumppu, käsikäyttöinen

SKU
HH819714
34,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Ainu Medela Harmony -rintapumpussa on tehokas kaksivaiheinen pumppausteho. Käsikäyttöinen ja hellävarainen. Lue lisää ja tilaa!
Käsikäyttöisessä Ainu Medela Harmony -rintapumpussa on tehokas kaksivaiheinen pumppausteho. Sen perusteellisesti tutkittu ja täydellisesti toteutettu toiminta jäljittelee vauvan luonnollista imurytmiä. Stimulaatiovaiheen nopea pumppaus käynnistää maitovirran. Lypsyvaiheen hitaampi pumppausrytmi lypsää maidon hellävaraisesti.

Kevyttä, ergonomisesti muotoiltua pumppua on helppo käyttää. Se sisältää vähemmän osia kuin muut markkinoilla olevat käsipumput. Laitteessa on kääntökahva.

Keitä pumpun kaikkia osia enintään 5 minuutin ajan ennen ensimmäistä käyttökertaa sekä jokaisen käyttökerran jälkeen. Huuhtele osat käytön jälkeen viileällä vedellä, jotta maidon proteiinit eivät pala osiin kiinni pumppua keitettäessä.

Ainu-rintapumpun avulla maito voidaan kerätä suoraan Ainu-tuttipulloon. Ylimääräinen äidinmaito on mahdollista pumpata suoraan Ainu Medela-Äidinmaitopulloon tai Äidinmaidon säilytyspusseihin.

Ainu-neuvonnan kautta voi ostaa varaosia tuotteeseen.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Medela Harmony Basic -rintapumppu, käsikäyttöinen
Takaisin ylös