Ainu

Medela Harmony -rintapumppu, käsikäyttöinen + Alma-syöttöratkaisu

SKU
HH819716
59,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Ainu Medela Harmony -rintapumpussa on tehokas kaksivaiheinen pumppausteho. Käsikäyttöinen ja hellävarainen. Mukana Alma. Lue lisää ja tilaa!
Käsikäyttöisessä Ainu Medela Harmony -rintapumpussa on tehokas kaksivaiheinen pumppausteho. Sen perusteellisesti tutkittu ja täydellisesti toteutettu toiminta jäljittelee vauvan luonnollista imurytmiä. Stimulaatiovaiheen nopea pumppaus käynnistää maitovirran. Lypsyvaiheen hitaampi pumppausrytmi lypsää maidon hellävaraisesti.

Mukana on Alma-syöttöratkaisu, joka on on suunniteltu vastaamaan mahdollisimman hyvin aitoa rintaa. Luonnollinen maidonvirtaus ja imukokemus tekee vauvasta rauhallisemman ja levollisemman. Alman avulla vauvan voi helposti vaihtaa rinnalta Almaan ja takaisin rinnalle.

Kevyttä, ergonomisesti muotoiltua pumppua on helppo käyttää. Se sisältää vähemmän osia kuin muut markkinoilla olevat käsipumput. Laitteessa on kääntökahva.

Keitä pumpun kaikkia osia enintään 5 minuutin ajan ennen ensimmäistä käyttökertaa sekä jokaisen käyttökerran jälkeen. Pumpun muuntajaa ei saa keittää! Huuhtele osat käytön jälkeen viileällä vedellä, jotta maidon proteiinit eivät pala osiin kiinni pumppua keitettäessä.

Ainu-rintapumpun avulla maito voidaan kerätä suoraan Ainu-tuttipulloon. Ylimääräinen äidinmaito on mahdollista pumpata suoraan Ainu Medela-Äidinmaitopulloon tai Äidinmaidon säilytyspusseihin.

Ainu-neuvonnan kautta voi ostaa varaosia tuotteeseen postiennakolla.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Medela Harmony -rintapumppu, käsikäyttöinen + Alma-syöttöratkaisu
Takaisin ylös